Läderloppet 2017

Vi är i mååål! Kapade tiden med 2 min från förra årets lopp. Sjukt nöjda med det med tanke på att uppladdningen inför loppet varit mindre önskvärt. Jag har dragits med någon infektion i halsen senaste två veckorna så jag har varit tvungen att vila mig i form. Bra grej tydligen… Hur som helst trevligaste loppet man kan köra. Teamtriathlon med 13 km cykling, 2 km kanotpaddling och 13 km terränglöpning. Nu ska teamet fira!

Vinn mina böcker

12239613_583625060741_8943341046258169470_nNu har du chansen att vinna mina böcker ”Paleo – Naturlig mat & livsstil” och ”Hälsokoden – Recept för ett friskare liv” på Facebook. Gå med i gruppen ”Paleo Sverige” om du inte redan är det och följ tävlingsinstruktionerna. En grupp som nu firar 3000 medlemmar och som hela tiden växer. Massa recept, intressanta inlägg och annat matnyttigt. Tävlingen pågår till den 18 november. Stort lycka till!

Vinnarna i boktävlingen

 Wow, helt fantastiskt att 144 st var med och deltog i boktävlingen! Tack till alla er som var med och tog chansen. Önskar att jag kunde ge er alla ett exemplar. Oerhört skoj att läsa era kommentarer, det märks att intresset för naturlig mat är här för att stanna och det glädjer mig även att så många blivit hjälpta med paleokost och genom att utesluta gluten, socker och/eller mjölk. Nu till vinnarna som får ett ex hemskickat på posten inom kort. Stort grattis till:

  • Maud Karlsson
  • Mia
  • Sandra Wendt

Maila er adress till asa@fyscoachen.se. Till er som inte vann kan jag trösta er med att jag precis lagt upp ett recept på en smarrig morotskaka från boken lagom till helgen. Alltid nått:-) Vill ni så finns den även att köpa t.ex. här. 

Ha en fin dag!

Tävling: Vinn Hälsokoden

hälsokoden-2

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! 

Nu är det hög tid för en bloggtävling och utlottning av min paleokokbok ”Hälsokoden – recept för ett friskare liv”. Alla recept är utan gluten, socker och mjölk. Det enda du behöver göra för att tävla är att lämna en kommentar till detta inlägg. Enkelt va?! Jag lottar ut 3 ex av boken bland er som tävlar. Tävligen pågår t.o.m nu på onsdag vid midnatt. Under torsdagen presenteras vinnarna här på bloggen. Stort lycka till!

Psst! Gilla gärna bokens sida på Facebook så missar du inga uppdateringar. 

Vinn boken på Instagram

(null)

Dagen till ära kör jag en tävling på Instagram där jag lottar ut 2 ex av min nya bok. Följ @fyscoachen och följ tävlingsinstruktionerna för att delta. Tävlingen pågår fram till midnatt. Stort lycka till och ha en riktigt fin alla hjärtans dag! <3

Psst! För er som inte har Instagram så kommer det framtida tävlingar såväl här på bloggen som på Facebook:-) Håll utkik.