Pom & Flora Odengatan

Haft en fantastisk långhelg med massor av sol, pick-nick i parken, grillmiddag, rosé och vänner! 

Vi gjorde även en cykelutflykt till Vasastan för att testa Café Pom & Flora på Odengatan. Väl värt ett besök med massor av goda rätter. Jag körde på en acai och hallonsmoothie med chiapudding, bipollen och banan. 3-åringen fick kidsyoghurt med turkisk yoghurt och bär, en halv skivad avokado och ett kokt ägg. Karln tog en rågsmörgås med ägg och avokado. 

Väldigt populärt ställe med mycket folk men många sittplatser (fler än den på Södermalm) både inne och ute så det funkade bra ändå. Perfekt utflyktmål och lördagsfika!

Pom & Flora

pom o flora

pom

Igår blev det lyxmellis efter en långpromenad hem från jobbet. Något kul måste man ju hitta på när man är för snorig för att kunna träna. Äntligen ett besök på Café Pom & Flora på Bondegatan 64 på Södermalm (finns också ett nyöppnat på Odengatan). Har länge följt dem på Instagram och suktat efter deras smarriga rätter. Och det var verkligen ett ställe i min smak. Svårt att välja vad man skulle beställa bland alla goda alternativ. Men när man är två kan man ju dela så får man smaka på två olika i alla fall. Alltid en briljant lösning. Det blev hur som helst en chiapudding med vinteräpplen, ingefära och granola och en banana split med massa god topping. Bra val båda två. Är redan sugen på ett återbesök!

Adam/Albin

champagne

IMG_4595

IMG_4597

IMG_4598

IMG_4600

IMG_4602

IMG_4604

Champagnefredag, barnvakt och restaurangbesök på Adam/Albin igår. Tidigare i veckan vann restaurangen Gulddraken 2017 i kategorin krog lyx och i vanlig ordning hade vår vän kocken koll på läget och hade bokat bord här precis innan. Och utmärkelsen var välförtjänt. Mysig stämning och lokal, smakfull design/inredning, riktigt bra service och förstås fantastisk god mat. En av de absolut bästa restaurangerna i Stockholm just nu! Det serverades fem-rätters meny med valalternativ, det gillar man ju. Snackset innan med b la den krispiga brysselkålen var helt magisk men även tonfisken, löjromen och karl-johan svampen levererade. Så boka ett bord så fort du kan är mitt tips. Ta med dina favoritpersoner också för en riktigt lyckad helkväll!