Bokrecension

Ibland blir man extra glad! Som idag när Magnus och Jenny som driver paleobloggen Under vårt tak skrev en väldigt fin och gedigen recension av min bok. Läs den gärna här!

Tycker även att ni ska kolla runt på deras fina blogg och hitta massor med goda paleorecept i alla kategorier. Jag tror och hoppas att paleo fortsätter sin frammarsch så att det kommer fler paleoböcker på svenska och att Magnus och Jenny ger ut en alldeles egen bok.

Du kan även vara med i en utlottning av boken på deras Facebooksida. Missa inte bokens Facebooksida där flera tävlingar och fler recensioner finns upplagda.

TACK så mycket för era fina värmande ord ”Under vårt tak”!

Här kan du läsa fler recensioner av boken:

”Heja riktig mat”!

”Finally in swedish”

”Paleoboken”

20131003-184733.jpg

Åsa

Leg. Fysioterapeut, personlig tränare och kostrådgivare. Författare till böckerna "Paleo - Naturlig mat & livsstil" & "Hälsokoden - recept för ett friskare liv".

2 Comments

  1. Köpte din bok förra veckan som belöning till mitt nya jobb. Har varit nyfiken på paleokost ett tag men tycket det varit svårt att få inspiration samt komma på vad man ska äta. Din bok har gjort min övergång till paleokost tusen gånger enklare! Tack!

    • Åh, vad kul att höra Victoria!:-) Grattis till nya jobbet! Hoppas att du kommer hitta några godbitar bland recepten! Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *