CAFS – Gray Institute

cafs

Sedan en tid tillbaka har jag gått en utbildning online – CAFS (Certification in Applied Functional Science) via Gray Institute i USA. Perfekt med nätstudier så man kan plugga när man själv har tid. Handlar om kroppens funktion i rörelse, tredimensionellt. Alltifrån rehab och prehab till prestationsträning. 25 h med videomaterial och tillhörande dokument med tester efter varje avslutad modul och moment. Superintressant och utvecklande! Nu är jag klar med kursen och den har verkligen varit kanon. Nya strategier och ny inspiration i samma anda som 3D funktion-utbildningarna. Framtiden inom träning/funktion/rehab/fys ser ljus ut!

Rekommenderas för alla kollegor, fysioterapeuter, personliga tränare och alla andra som jobbar med någon typ av träning/rörelser eller bara är intresserad själv. Läs mer här och beställ kursen. Nu fortsätter jag med att repetera massa filmer från 3D funktion, never stop learning!

Åsa

Leg. Fysioterapeut, personlig tränare och kostrådgivare. Författare till böckerna "Paleo - Naturlig mat & livsstil" & "Hälsokoden - recept för ett friskare liv".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *