Sjukstuga

 Här var det sjukstuga och det dricks mest ingefärsjuice och te mellan snytningarna och soffläge. Började med sonens influensa och sedan åkte jag dit själv efter allt pussande och febermys. När man inte är sugen på mat men ändå måste äta passar ju bananplättar ypperligt eftersom det går sjukt snabbt att göra och behövs knappt några ingredienser (bananer+ägg och smör/kokosolja att steka i). Så både igår och idag har vi ätit bananplättar med äppelmos (den på bilden innehåller endast ekologiska äpplen) och kanel. Snart på benen igen och då lovar jag lite roligare inlägg som nya träningsövningar till exempel. Hejdå från sjukstugan och krya på er alla andra såhär i vabruaritider!

Åsa

Leg. Fysioterapeut, personlig tränare och kostrådgivare. Författare till böckerna "Paleo - Naturlig mat & livsstil" & "Hälsokoden - recept för ett friskare liv".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *