Försäsongsträning inför Läderloppet 2016

Den 4 juni ska jag och min träningskompis delta i Läderloppet, en typ av tvåmanstriathlon. Det rör sig om 15 km cykel, 2 km kanot och 15 km löpning. Inget vanligt triathlon alltså men kul upplägg. Helt nytt för mig på alla sätt så det blir en rolig utmaning. Fokus på träningen ligger alltså på detta just nu. Såklart mer löpning in i träningsschemat, lite intervaller på cykel samt cykling till och från jobbet men annars kör vi på som vanligt med 3D-fys.

Igår blev det 12 km löpning utomhus, inte alls min melodi men med ett par nya sköna löparskor, perfekta väderförhållande och en grym träningskompis så funkar det ju absolut. Sjukt nöjda efteråt kan jag meddela.

Snart dags för cykel- och kanotpremiär!

Åsa

Leg. Fysioterapeut, personlig tränare och kostrådgivare. Författare till böckerna "Paleo - Naturlig mat & livsstil" & "Hälsokoden - recept för ett friskare liv".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *