GLAD PÅSK


Idag blev det hotellfrukost på Clarion Sign. Man blir glad när det erbjuds chiapudding på buffén. Målade påskägg dessutom. Hoppas att ni har en skön påsk och att solen skiner på er där ni är.

Här kommer mina bästa påskrecept: Inspiration till en trerätters påskmeny a la paleo (ceviche, lammracks och chokladtryfflar). Eller varför inte massa godsaker till påskägget? Igår var det våffeldagen och här gräddades det våfflor. Recept på paleovåfflorna finns här. Annars rekommenderas avokadobomben i inlägget nedan, funkar i alla lägen och mitt bästa äggrecept just nu.

GLAD PÅSK hörrni!

Åsa

Leg. Fysioterapeut, personlig tränare och kostrådgivare. Författare till böckerna "Paleo - Naturlig mat & livsstil" & "Hälsokoden - recept för ett friskare liv".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *