3D funktion – Höften

teori

screening

rrhet

3dteamKristi himmelfärds har spenderats i skolbänken och äntligen var det dags för den så viktiga höften. Som vanligt väldigt roligt och utvecklande, ja faktiskt bästa modulen än så länge. Två dagar med teori, screening, olika behandlingstekniker, case och förstås massor av rörelser och övningar. Vi startade andra dagen med ett 3D-fyspass med fokus på höftens rörelser, riktigt skoj. På min Instagram (@fyscoachen) kan ni se ett klipp från passet. Lär mig nya saker hela tiden och är så glad att jag hoppade på denna 3D-resa. Ser sådana fantastiska resultat på utbildningen och som sagt, det här är framtidens rehab/prehab och träning.

Till hösten blir det nästa modul. Men tills dess finns det massa studier att göra och filmer att titta på. Idag ska jag dock hänga ute i solen med mina grabbar. Glöm inte att smörja in er med kokosolja;-)
Ha en skön och solig helg!

Åsa

Leg. Fysioterapeut, personlig tränare och kostrådgivare. Författare till böckerna "Paleo - Naturlig mat & livsstil" & "Hälsokoden - recept för ett friskare liv".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *