3D Funktion Modul 4

3d-word

Förra veckan var det åter dags för ny kunskap då jag gick modul 43D funktion utbildningen. Två dagar fulladdat med ny inspiration, screening, flera olika behandlingsstrategier och massor av rörelser/övningar. Teori blandas med praktiska moment hela tiden och vi startade dag två med ett tufft 3D-fyspass. Denna gång låg fokus på SI-leden och axel/skuldra.

Som jag sagt tidigare så rekommenderar jag verkligen er att gå dessa moduler om du jobbar med någon typ av träning, rehab eller prehab. Så värdefullt och lärorikt, jag har verkligen utvecklats både som tränare och terapeut sedan jag gick modul 1 för lite drygt 1 år sedan. Skulle säga att det är som att gå en del av fysioterapeututbildningen och PT-utbildningen på en och samma gång men med det nya revolutionerande och framtida tänket. Bilden ovan tycker jag förklarar på ett bra sätt vad 3D funktion och träning handlar om.

Redan nästa vecka är det modul 5 (nacke, armbåge och fysträning). Ser såklart fram emot det.

Åsa

Leg. Fysioterapeut, personlig tränare och kostrådgivare. Författare till böckerna "Paleo - Naturlig mat & livsstil" & "Hälsokoden - recept för ett friskare liv".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *