Paradiset Sickla

Paradiset

Paradiset har nu även öppnat i Sickla. Kul för en Sjöstadsbo som mig. Var där i helgen och handlade massa goda grejer. Gillar såklart utbudet och tänket och kommer handla där ofta. Du hittar butiken i Siroccohuset vid Sickla köpkvarter. Finns också på Brännkyrkagatan på Söder och Regeringsgatan 44. Både lunch och gott rawfoodfika kan också inhandlas. Värt ett besök.

Har för övrigt en ambition om att göra en riktig Stockholmguide med alla mina bästa tips på matbutiker, var du hittar det godaste paleo/rawfood fikat, de bästa restaurangerna och den godaste frukosten/lunchen. Men det kommer lite längre fram. Håll ut och besök Paradiset så länge!

”Gott, småskaligt & naturligt

Gillar du trippelgott? När det smakar gott i gommen, gör gott i kroppen och inte skadar människor, djur eller natur på vägen till ditt bord. Det gör vi också. Så mycket att vi startat Paradiset, Sveriges största matmarknad. Här är det lätt att göra goda val, till rätt pris.”

Åsa

Leg. Fysioterapeut, personlig tränare och kostrådgivare. Författare till böckerna "Paleo - Naturlig mat & livsstil" & "Hälsokoden - recept för ett friskare liv".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *