Paleo fine dining

hjort

I veckan köpte jag en halv hjort, levererad från skogarna i Halmstad. Kul med vilt kött som lite variation. Min granne kocken köpte den andra halvan av hjorten och igår var det således hjortpremiär. Inte vilken premiär som helst, så himla gott var det. Han serverade hjortrygg (rostbiffsdelen), morotskräm med västerbottensost, picklade kumquatsskal, champinjoner i brynt smör, rivet chorizosmör, hasselnötter och en löksky reducerad till obefintlighet. Ja, ni hör ju själva. Paleo fine dining på en fredag. Rödtjut och sanna vänner och kvällen var fulländad!

Åsa

Leg. Fysioterapeut, personlig tränare och kostrådgivare. Författare till böckerna "Paleo - Naturlig mat & livsstil" & "Hälsokoden - recept för ett friskare liv".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *