Adam/Albin

champagne

IMG_4595

IMG_4597

IMG_4598

IMG_4600

IMG_4602

IMG_4604

Champagnefredag, barnvakt och restaurangbesök på Adam/Albin igår. Tidigare i veckan vann restaurangen Gulddraken 2017 i kategorin krog lyx och i vanlig ordning hade vår vän kocken koll på läget och hade bokat bord här precis innan. Och utmärkelsen var välförtjänt. Mysig stämning och lokal, smakfull design/inredning, riktigt bra service och förstås fantastisk god mat. En av de absolut bästa restaurangerna i Stockholm just nu! Det serverades fem-rätters meny med valalternativ, det gillar man ju. Snackset innan med b la den krispiga brysselkålen var helt magisk men även tonfisken, löjromen och karl-johan svampen levererade. Så boka ett bord så fort du kan är mitt tips. Ta med dina favoritpersoner också för en riktigt lyckad helkväll!

Åsa

Leg. Fysioterapeut, personlig tränare och kostrådgivare. Författare till böckerna "Paleo - Naturlig mat & livsstil" & "Hälsokoden - recept för ett friskare liv".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *