Pom & Flora

pom o flora

pom

Igår blev det lyxmellis efter en långpromenad hem från jobbet. Något kul måste man ju hitta på när man är för snorig för att kunna träna. Äntligen ett besök på Café Pom & Flora på Bondegatan 64 på Södermalm (finns också ett nyöppnat på Odengatan). Har länge följt dem på Instagram och suktat efter deras smarriga rätter. Och det var verkligen ett ställe i min smak. Svårt att välja vad man skulle beställa bland alla goda alternativ. Men när man är två kan man ju dela så får man smaka på två olika i alla fall. Alltid en briljant lösning. Det blev hur som helst en chiapudding med vinteräpplen, ingefära och granola och en banana split med massa god topping. Bra val båda två. Är redan sugen på ett återbesök!

Åsa

Leg. Fysioterapeut, personlig tränare och kostrådgivare. Författare till böckerna "Paleo - Naturlig mat & livsstil" & "Hälsokoden - recept för ett friskare liv".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *