Mango, buffelmozzarella, chili, lime och koriander

Lystring läsare: Ni måste testa denna vackra mangoskapelse! Lätt som en plätt och så gott! Kombinationen mango och buffelmozzarella visade sig vara en riktig succé. Så gör detta recept och återkom med vad ni tycker. Perfekt till buffén, grillningen eller bara en vegetarisk lunch.

2-3 mindre portioner

2 mogna mango

250 g buffelmozzarella

4 msk olivolja

Koriander (orimligt mycket, om man gillar det förstås)

1 salladslök, tunt strimlad

1/2 röd spansk peppar / chili, fint strimlad

Havssalt

Svartpeppar, nymald

Ev. 1 lime, finriven zest

1. Skala mangon och skär i mindre bitar. Bryt mozzarellan. Ringla över olivolja, salt, peppar.

2. Lägg på salldslök, koriander, chili och ev limezest.

Åsa

Leg. Fysioterapeut, personlig tränare och kostrådgivare. Författare till böckerna "Paleo - Naturlig mat & livsstil" & "Hälsokoden - recept för ett friskare liv".

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *