ÄNTLIGEN som e-böcker!

Här kommer lite glada nyheter:-) Ni är många som frågat och undrat vart man kan köpa mina böcker. De har sålt slut sedan en tid tillbaka och tyvärr har förlaget bestämt sig för att inte göra någon nytryckning. Men nu kan jag meddela att de äntligen går att köpa igen som e-böcker i pdf. Böckerna har ”klickbar” innehållsförteckning samt receptregister så det är enkelt att snabbt komma till det recept du önskar. Perfekt att ha böckerna i sin smartphone när man ska handla ingredienser till recepten. Skicka ett mail till asa@fyscoachen.se så skickar jag boken/böckerna. Betalning sker via swish och kostar 149 kr/st. Dela gärna och tipsa dina vänner så att fler får veta att det nu går att få tag i böckerna. Ha en bra dag!

Åsa

Leg. Fysioterapeut, personlig tränare och kostrådgivare. Författare till böckerna "Paleo - Naturlig mat & livsstil" & "Hälsokoden - recept för ett friskare liv".

2 Comments

  1. Hej, har precis börjat med Paleo-kost. Redan efter 4 dagar märks skillnad, lugnare mage bl a. Så mycket goda recept och Paleolatten var ljuvlig, har testat med kanel och kardemumma.

    • Så roligt att höra:) Fortsatt lycka till och hoppas att fler recept uppskattas!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *