Kickstart och Crossfit Workshop


Kickstartade morgonen med att instruera Kettlebells för ett gäng morgonpigga och träningssugna deltagare. Massor med rörelseglädje, flås och funktionellt muskelarbete. Bästa tänkbara starten på helgen!

Dagen fortsatte med en Crossfit Workshop där jag fick många bra tips och massor med träningsinspiration. Promenerade förbi Crossfit Nordic vid Odenplan igår och bestämde mig då för att provträna där vid tillfälle. Crossfit Nordic arrangerar för övrigt Crossfit SM som går av stapeln nästa helg i Solnahallen men eftersom vi på DinTräning befinner oss på ”Allt för hälsan mässan” så har jag tyvärr inte möjlighet att gå dit och kolla den här gången. Vill du veta mer om vad Crossfit är så kan du läsa mina tidigare inlägg under taggen Crossfit. Ta även del av träningsprogrammen Crossfit 1 och Crossfit 2.

Har länge funderat på att prova på någon av alla matkassar som erbjuds på marknaden. Så på måndag anländer en leverans från Linas Matkasse. Råvaror och recept för fem middagar kommer hemskickat och levererat till dörren. Ser med spänning fram emot detta. Fick menyn skickad till mig härom dagen och det ser lovande ut. Kommer naturligtvis att blogga om matkassen under nästa vecka. Följ och kommentera gärna Matkasse tråden i vårt forum.

Ha en skön helg!

Åsa

Leg. Fysioterapeut, personlig tränare och kostrådgivare. Författare till böckerna "Paleo - Naturlig mat & livsstil" & "Hälsokoden - recept för ett friskare liv".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *