Marklyft till lunch

Hej november!

Dagens träning: Crossfitlunch i vanlig ordning. Tung styrka med marklyft i fokus. Jag tangerade mitt personbästa på 90 kg och var en hårsmån ifrån PB (personbästa) på 100 kg. Nästa gång blir det 100 kg fullt ut med utsträckt höft. Ja, så får det bli!

Paleoutmaningen: Dag 4/30 är snart till ända. Frukost i form av bananplätta. Rester av tacopaj till lunch och renskavsgryta med blomkål till middag. Mellanmål: Rawfoodbollar på jobbet (som min kollega bakat) och frökex med gravad lax.

I övrigt en fin start på en ny händelserik månad!

Åsa

Leg. Fysioterapeut, personlig tränare och kostrådgivare. Författare till böckerna "Paleo - Naturlig mat & livsstil" & "Hälsokoden - recept för ett friskare liv".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *