På besök i fotostudion

Idag har jag kört ner till Nora utanför Örebro för att hälsa på i fotostudion och träffat fotografen Peo Quick som plåtar alla maträtter till min kommande bok. Riktigt skoj att se och få förklarat hur det hela går till. Magiska bilder utlovas!:-) Overklig känsla att två proffs står och tillagar mina recept, matstylar och sedan plåtar. Fantastiskt spännande och kul!

20130222-142833.jpg

Åsa

Leg. Fysioterapeut, personlig tränare och kostrådgivare. Författare till böckerna "Paleo - Naturlig mat & livsstil" & "Hälsokoden - recept för ett friskare liv".

4 Comments

  1. Hej, jag har precis hittar hit! Så fantastiskt mycket att läsa. :-)
    Kokbok, är det äntligen en paleokokbok på svenska som du skrivit??

    Trevlig helg!
    /Ulrika

    • Hej Ulrika och välkommen! Kul att du har hittat hit! Ja, det är dags för en Paleobok på svenska;-) Boken släpps nu till hösten. Hoppas att du hittar massa matnyttigt och Paleoinspiration här på sidan. Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *