Allt för hälsan 2011

Igår spenderade jag dagen på Allt för hälsan mässan i Älvsjö. Här kommer därför en liten mässrapport.

Är alltid lika inspirerande att kika runt och spana in nyheter i branschen. Jag lyssnade även på en del intressanta föreläsningar.

Varför vinner LCHF mark så snabbt?Sten-Sture Skaldeman, Cathrine Schuck, Lars-Erik Litsfeldt.

Förverkliga dina mål och drömmar. Använd tankens kraft och din inre energi.Cissi Williams.

Immunförsvaret och D-vitamin – Zarah Öberg.

Alla med ett bra budskap som egentligen kräver sina egna inlägg.

Fick som alltid med mig en del böcker och tidningar hemJ B la boken ”Istället för Doping” av Frank Nilsson som jag länge tänkt läsa. Handlar om hur man bygger en stark och lätt kropp med rätt kost och hormonellt intelligent träning. Hormonerna är viktigare än man kanske kan tro!

Fick även med mig en påse oraffinerat havssalt i form av Celtic Sea Salt. Innehåller massa bra spårmineraler som din kropp behöver till skillnad från vanligt bordssalt. Riktigt gott är det dessutom. 

Under förra årets mässa hade ju jag och Linus Func.Gym Kettlebellsuppvisning på Stora Scenen. I år var det b la nyöppnade Crossfit Solid som höll Crossfituppvisning med Karl Dyall i spetsen. ”High-intensity is king ”uttryckte han flera gånger. Jag kan inte annat än hålla med! Crossfit rules!

Bild från förra årets uppvisning.

 

Åsa

Leg. Fysioterapeut, personlig tränare och kostrådgivare. Författare till böckerna "Paleo - Naturlig mat & livsstil" & "Hälsokoden - recept för ett friskare liv".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *