Om Fyscoachen

Välkommen till Fyscoachen!

Jag är en utflugen Pitebo som nu jobbar och bor i Stockholm med min sambo och vår 3-åriga son. Leg. Fysioterapeut/Sjukgymnast, Personlig Tränare och Kostrådgivare inom paleo och lågkolhydratkostFörfattare till böckerna PALEO – Naturlig mat & livsstil (september 2013) och “Hälsokoden – recept för ett friskare liv” (februari 2015).

Vidareutbildad inom idrottsmedicin (Umeå Universitet), 3D funktion (modul 1-5 + fascia, performance, fotboll och hockey), CAFS  (Certification in Applied functional science via Gray Institute), Aspera Education (AMS), SomaMove instruktör, Kettlebells instruktör och STAC professional.

Jag har ett holistiskt synsätt på träning och hälsa där hela livsstilen räknas in. Variation, funktionalitet, individanpassning, effektivitet och glädje är komponenter i min filosofi. Fotboll och handboll har präglat min idrottsliga bakgrund. Fysisk aktivitet har alltid varit ett naturligt och viktigt inslag i mitt liv och att coacha och inspirera andra människor till ökad livskvalitet och ett friskare liv är min stora drivkraft. Kroppens funktion och dess förmåga till rörelse intresserar mig väldigt mycket och jag brinner för allt som har med träning, rehab och prehab att göra.

På min blogg Fyscoachen kan du följa mig i min vardag. Delar med mig av massa recept, övningstips, läsvärda artiklar och andra intressanta tips. Bilder från våra resor läggs också upp.

Jag jobbar som fysioterapeut, personlig tränare och kostrådgivareMaster Training i Stockholm samt driver mitt egna företag Fyscoachen. 

Har även ett stort intresse för kost och matlagning. Jag äter en paleokost som bygger på naturlig, näringsrik och god mat som kroppen är byggd för och önskar sig. Ta gärna del av mina paleorecept här på sidan. Alla recept är utan gluten, socker och mjölk.

Livet är till för att njutas! Rör på dig, ät väl och må gott!

Åsa Söderberg

Leg. Fysioterapeut, personlig tränare, kostrådgivare och kokboksförfattare.

Åsa 2

4 Comments

 1. Hej!
  Jag letade efter receptet på tryffelbollar, men hittade inte det.
  Tack på förhand!
  Hälsningar
  Johanna

  Hälsningar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *