Om Fyscoachen

Välkommen till Fyscoachen!

Jag är en utflugen Pitebo som nu jobbar och bor i Stockholm med min sambo Mattias, vår 4-åriga son Wille och vår dotter Sally som är 6 månader.

Leg. Fysioterapeut/Sjukgymnast, Personlig Tränare och KostrådgivareFörfattare till böckerna PALEO – Naturlig mat & livsstil (september 2013) och “Hälsokoden – recept för ett friskare liv” (februari 2015). Böckerna är tyvärr slut på förlaget men inom kort kan du köpa dem som e-bok via denna hemsida.

Vidareutbildad inom idrottsmedicin (Umeå Universitet), 3D funktion (modul 1-5 + fascia, performance, fotboll och hockey), CAFS  (Certification in Applied functional science via Gray Institute), Aspera Education (AMS), SomaMove instruktör, Kettlebells instruktör, STAC professional och Procedos.

Jag har ett holistiskt synsätt på träning och hälsa där hela livsstilen räknas in. Variation, funktionalitet, individanpassning, effektivitet och glädje är komponenter i min filosofi. Fotboll och handboll har präglat min idrottsliga bakgrund. Nu är jag nyfrälst padelspelare. Fysisk aktivitet har alltid varit ett naturligt och viktigt inslag i mitt liv och att coacha och inspirera andra människor till ökad livskvalitet och ett friskare liv är min stora drivkraft. Kroppens funktion och dess förmåga till rörelse intresserar mig väldigt mycket och jag brinner för allt som har med träning, rehab och prehab att göra.

På min blogg Fyscoachen kan du följa mig i min vardag. Delar med mig av massa recept, övningstips, läsvärda artiklar och andra intressanta tips.

Jag jobbar som fysioterapeut, personlig tränare och kostrådgivareMaster Training i Stockholm samt driver mitt egna företag Fyscoachen. 

Har även ett stort intresse för matens betydelse för god hälsa och prestation. Jag äter naturlig, näringsrik och god mat som kroppen är byggd för och önskar sig. Ta gärna del av mina paleorecept här på sidan. Alla recept är utan gluten, socker och mjölk (antiinflammatorisk mat).

Livet är till för att njutas! Rör på dig, ät väl och må gott!

Åsa Söderberg

Leg. Fysioterapeut, personlig tränare & kostrådgivare.

5 Comments

 1. Hej!
  Jag letade efter receptet på tryffelbollar, men hittade inte det.
  Tack på förhand!
  Hälsningar
  Johanna

  Hälsningar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *