Om Fyscoachen

Välkommen till Fyscoachen!

Jag är en utflugen Pitebo som nu jobbar och bor i Stockholm med min sambo Mattias, vår 7-åriga son Wille och vår dotter Sally som är 2 år.

Leg. Fysioterapeut/Sjukgymnast, Personlig Tränare och KostrådgivareFörfattare till böckerna PALEO – Naturlig mat & livsstil (sep 2013) och ”Hälsokoden – recept för ett friskare liv” (feb 2015). Böckerna har sålt slut på förlaget och det planeras tyvärr ingen nytryckning men nu kan du beställa kokböckerna som e-böcker i pdf via mig. Maila mig för beställning, kostar 100 kr/st.

Vidareutbildad inom idrottsmedicin (Umeå Universitet), 3D funktion (modul 1-5 + fascia, performance, fotboll och hockey), CAFS  (Certification in Applied functional science via Gray Institute), Aspera Education (AMS), SomaMove instruktör, Kettlebells instruktör, STAC professional och Procedos.

Jag har ett holistiskt synsätt på träning och hälsa där hela livsstilen räknas in. Variation, funktionalitet, individanpassning, effektivitet och glädje är komponenter i min filosofi. Fotboll och handboll har präglat min idrottsliga bakgrund. Nu är jag frälst padelspelare. Fysisk aktivitet har alltid varit ett naturligt och viktigt inslag i mitt liv och att coacha och inspirera andra människor till ökad livskvalitet och ett friskare liv är min stora drivkraft. Kroppens funktion och dess förmåga till rörelse intresserar mig väldigt mycket och jag brinner för allt som har med träning, rehab och prehab att göra.

Tillsammans med min kollega Ia driver jag Söderberg & Wååk AB. Kika gärna in på vår hemsida www.soderbergwaak.se.  

Vårt fokus ligger på padelfys och företagsträning.

Har även ett stort intresse för matens betydelse för god hälsa och prestation. Ta gärna del av mina recept här på sidan. Alla recept är utan gluten, socker och mjölk (antiinflammatorisk mat).

Livet är till för att njutas! Rör på dig, ät väl och må gott!

Åsa Söderberg

Leg. Fysioterapeut, personlig tränare & kostrådgivare.

5 Comments

 1. Hej!
  Jag letade efter receptet på tryffelbollar, men hittade inte det.
  Tack på förhand!
  Hälsningar
  Johanna

  Hälsningar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *