30-dagars Paleoutmaning

Idag är det 1:a oktober! Perfekt läge att starta en paleoutmaning på. Det är flera som ska köra vilket glädjer mig (ja, även min mamma och pappa är på!). Häng på du också, du kommer inte att ångra dig:-) Du kan gärna följa utmaningen från min bok eller köra din alldeles egna variant.

Vill tipsa om några gamla inlägg som kan vara bra och peppande att läsa inför din utmaning. Här kan du läsa allt i kategorin PALEOUTMANING. Min karl, aka Paleokungen, gjorde en 30-dagars utmaning tidigare, läs gärna hans inlägg om utmaningen här. Fixade han utmaningen, gör ALLA det!:-) Paleokungen som för övrigt bjöd på denna gomiddag nedan när jag kom hem från jobbet. Baconlindad fläskfilé med soltorkade tomater, basilika och parmesan. Inte illa!

Kommentera gärna om ni har några frågor eller bara vill ha pepp! Har även en kategori som heter just Paleo – frågor och svar där du hittar en hel del. Kanske även kör en ny frågestund inom kort. Under Paleoskolan finns också lite matnyttigt.

STORT LYCKA TILL!

20131001-201707.jpg

Åsa

Leg. Fysioterapeut, personlig tränare och kostrådgivare. Författare till böckerna "Paleo - Naturlig mat & livsstil" & "Hälsokoden - recept för ett friskare liv".

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *