Inför helgen

Nu är massa nya böcker införskaffade, jag har fixat en iZettle (kortläsare till iPhonen, vilken genialisk uppfinning) och nya visitkort. Jag är redo inför helgens Nordic Showdown i Sätrahallen här i Stockholm.

Det är gratis inträde hela helgen så passa på att komma dit och inspireras av Europas bästa Crossfitatleter, brukar ge träningsmotivation för ett år framåt. Här kan du läsa vilka workouts som gäller under helgen, kommer att bli grymt! Jag kommer självklart att lägga upp bilder under helgen så följ mig på Instagram @fyscoachen om du inte vill missa något.

Här hittar du som åskådare all information t.ex. schema, hur man hittar dit osv.

Vi ses!

20131017-104244.jpg

20131017-104300.jpg

20131017-104309.jpg

Åsa

Leg. Fysioterapeut, personlig tränare och kostrådgivare. Författare till böckerna "Paleo - Naturlig mat & livsstil" & "Hälsokoden - recept för ett friskare liv".

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *