Paleokvällen

   

Paleokvällen på Brickyard i Stockholm blev en väldigt lyckad tillställning. Duktige Karl Hultén höll en väldigt bra föreläsning om autoimmuna sjukdomar. Supergod paleobuffé från PriMaten med ekologiska kycklingspett, massa härliga grönsaker och rotfrukter, cashewsås och chilisås serverades. Sen var det dags för mig att bjuda på mina chokladtårtor till kaffet. Den verkade gå hem! Sålde även mina paleoböcker. Riktigt kul att träffa kollegor, läsare och alla paleointresserade. Tyvärr hann jag inte med att ta så många bilder så jag hänvisar till detta inlägg på arrangörens Swedish Paleo hemsida. Håll utkik efter fler paleokvällar där!

Åsa

Leg. Fysioterapeut, personlig tränare och kostrådgivare. Författare till böckerna "Paleo - Naturlig mat & livsstil" & "Hälsokoden - recept för ett friskare liv".

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *