”Baka bambas mamma”

Den här unge herrn fixar kvällsmålet! Vi kallar dom ”bambas” här hemma och har gjort så länge Wille har kunnat tugga. Stående veckobak och enligt oss chokladbollarnas chokladbollar. Receptet har delats ett flertal gånger men det tål att upprepas:

10 st dadlar

1 dl mandlar

1 dl kokosflingor

3 msk kakao (okej vi brukar ta 4 för att vi älskar choklad)

3 msk kaffe

3 msk kokosolja

Nypa havssalt

Mixa och rulla i kokosflingor. Ställ i frysen, ät och njut!

Åsa

Leg. Fysioterapeut, personlig tränare och kostrådgivare. Författare till böckerna "Paleo - Naturlig mat & livsstil" & "Hälsokoden - recept för ett friskare liv".

5 Comments

  1. Hej,
    Jag har nyligen börjat med Paleo och undrar om du vet om det finns någonstans där jag kan få tag i dina böcker?
    Har precis hittat till din blogg och upptäckte att jag missat erbjudandet på adlibris.

    • Hej! Så kul att du hittat till paleo. Tyvärr är böckerna slut just nu. Jag vet inte om förlaget kommer att trycka upp fler men skicka gärna ett mail till info@pagina.se och fråga. Ju fler som gör det desto större chans tänker jag:-)

    • Hej Annette! Jag kan nu meddela att böckerna går att köpa via mig som e-böcker i pdf-format med klickbar innehållsförteckning samt receptregister. 149 kr/st. Maila mig om du fortfarande är intresserad. Må gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *